geavanceerd zoeken

€ 0 naar € 9.000.000

We hebben gevonden 0 resultaten. Bekijk resultaten

Costafiore Gardens

vanaf € 430.000

Overview

  • Bijgewerkt op
  • februari 15, 2023

Beschrijving

Costafiore Gardens: Hoogstaand nieuwbouw project in Estepona op slechts 500 meter van het strand – Vanaf €430.000

Costafiore Gardens, gelegen in Estepona, is een ontwikkeling met 28 appartementen en 7 penthouses dat zich op slechts 500 meter van het strand bevindt. De appartementen van Costafiore Gardens zijn speciaal ontworpen om volop te kunnen genieten van de charme van de mediterrane levensstijl, maar ze zijn ook ontworpen met een Noord-Europese visie. Een goed doordachte plattegrond, badkamers zonder bidet of bad, maar met heerlijke ruime douches, terrassen met veel oppervlakte, een buitenkeuken en barbecue en altijd een ruime lounge zone op elk terras. 28 moderne appartementen met als thema: waar kwaliteit en comfort elkaar ontmoeten.

De appartementen op de begane grond grenzen direct aan de parkachtige binnentuin met ruime privé-tuinen; een oase met zwembaden, gazons, bloembedden en diverse bomen, waaronder veel palmbomen. Door de unieke architectuur en positionering van de gebouwen hebben de meeste appartementen een direct uitzicht op zee. De hoge ligging van de gebouwen in fase 1 biedt een prachtig ononderbroken uitzicht op de Middellandse Zee aan de zuid- en zuidwestkant en een prachtig uitzicht op het bergachtige landschap en de natuur aan de noordkant.

Costafiore Gardens onderscheidt zich door het compromisloze gebruik van A-merk materialen. Bovendien kunt u kiezen uit een ruim aanbod aan kleuren en design tegels van Porcelanosa, het onbetwiste topmerk in Spanje. CMR Kitchens, biedt een uitstekende keuken met apparatuur van Neff en een werkblad van Silestone, maar zij bieden ook de mogelijkheid voor een keuken op maat. Een doorslaggevende keuze in het ontwerp was de wens om de woonkamer organisch te laten overlopen in het ruime terras, zodat uw terras onderdeel wordt van uw woonkamer, of uw woonkamer onderdeel wordt van uw terras. Daarom is Costafiore Gardens trots op de schuifdeuren die zijn ontwikkeld met de gerenommeerde fabrikant van ramen en schuifdeuren Technal. Ze bestaan uit 4 panelen waarvan er 3 aan beide zijden volledig kunnen worden geopend, waardoor een opening van 75% wordt bereikt, gekoppeld aan een ongekend bedieningsgemak. Alle Costafiore Gardens appartementen beschikken over twee parkeerplaatsen in de ondergrondse parkeergarage en een eigen berging voor opslag en fietsen.

Contact:

Wil u graag meer info omtrent de prijzen en beschikbaarheden van dit project? Of zit u met praktische vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren voor een gesprek in één van onze kantoren in België, Nederland of Spanje!

Geschikt voor
Airconditioning
Berg -en Zeezicht
Berging
En-suite badkamers
Ensuite dressing
Floor to ceiling ramen
Gedeelde zwembaden
Groene zones
Gym
Ondergrondse parking
Ruime terrassen
Solarium
Spa

Neem contact met mij op

[forminator_form id="102695"]

Vergelijkbare vermeldingen

Te koop

Marbella Club Hills

Voor € 845.000
Marbella Club Hills: Instapklaar luxe villa appartement op Marbella Club met privé tuin &# ...
Niels Bruggeman

Cassia

Vanaf € 250.000
Cassia Estepona: nieuwbouw project tegen Estepona centrum – Vanaf €250.000 Cassia Es ...

South Place Estepona

Vanaf € 455.000
South Place Estepona: Vlakbij de zee én de stad- vanaf €455.000 South Place Estepona, best ...
Niels Bruggeman
Te koop
new offer

Bayside Homes

Vanaf € 303.000
Bayside Homes: Zuidgerichte 2 of 3 slaapkamer luxe appartementen in Estepona – Vanaf €303. ...
Niels Bruggeman

Sofie Claes

Real estate associate

Neem contact met mij op

[forminator_form id="102695"]

Vergelijk aanbiedingen

Sofie Claes
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.