geavanceerd zoeken

€ 0 naar € 9.000.000

We hebben gevonden 0 resultaten. Bekijk resultaten

MARE

Vanaf € 615.000

Overview

  • Bijgewerkt op
  • februari 23, 2024

Beschrijving

MARE – Moderne appartementen en penthouses in San Pedro de Alcántara

Mare is een nieuwe woonwijk met appartementen met 2 tot 3 slaapkamers en penthouses met 4 slaapkamers en 2 tot 3 badkamers, op slechts 4 minuten lopen van de boulevard aan zee en op 3 minuten van het oude gedeelte van San Pedro de Alcantara. Mare biedt woningen aan die ontworpen zijn om hun bewoners maximaal comfort te bieden, met een selectie van topkwaliteit materialen van prestigieuze merken en een doordacht ontwerp. Ze beschikken over een perfect airconditioningsysteem dat zich zowel tijdens de koudere als de warmere maanden aanpast aan de temperatuur en een optimale geluidsisolatie tussen de woningen en de buitenkant hebben. Bovendien beschikken de units over een ondergrondse parking en berging.

Mare zal worden overspoeld met natuurlijk licht en biedt lichte appartementen en grote terrassen waar u de hele dag van de zon kunt genieten. De woningen hebben een moderne indeling met het “total living” concept waarbij alle ruimte benut wordt, en met een grote woonkamer die via de grote raampartijen het terras integreert.

De appartementen bieden een interieurstijl gebaseerd op open ruimtes, met designkeukens geïntegreerd in de woonkamer, wat een gevoel van meer helderheid en ruimte in het interieur geeft en optimaal gebruik maakt van het indrukwekkende uitzicht. De woningen zijn gebouwd in overeenstemming met het nieuwe Technisch Bouwbesluit (CTE), wat betekent dat ze een stap voor zijn op de markt, omdat ze zijn gebouwd met de hoogste niveaus van energie-efficiëntie en thermische en akoestische isolatie.

Locatie: Mare ligt in het westelijke deel van Marbella, in de richting van Estepona, met directe toegang tot de snelweg ‘Autopista del Mediterraneo’ en op 40 minuten afstand van de luchthaven van Malaga. Het ligt tussen de boulevard en het oude deel van San Pedro de Alcantara, op 5 minuten afstand van Puerto Banus, in het nieuwe, groeiende gebied richting het strand van Marbella genaamd New Alcantara. Het project bevindt zich bovendien vlakbij alle faciliteiten en slechts 500m van het strand. Het project zal worden opgeleverd in juni 2025.

Contact

Wil u graag meer info omtrent de prijzen en beschikbaarheden van MARE? Of zit u met praktische vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren voor een vrijblijvend gesprek in één van onze kantoren in België of Spanje!

Geschikt voor
24u beveiliging
Berging
Dubbele beglazing
Eco-vriendelijk
Ecologisch gebouwd
Gedeeld zwembad
Op wandelafstand van strand
Parking

Vergelijkbare vermeldingen

Breeze Marbella

Vanaf € 460.000
Breeze Marbella: Nieuwbouw project met zichten over Guadalmina Golf – appartementen ...
Te koop
new offer

Salvia

Vanaf € 540.000
Salvia: Exclusief appartementencomplex vlakbij boulevard van San Pedro de Alcántara – ...
Niels Bruggeman

Vergelijk aanbiedingen

Niels Bruggeman
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.