geavanceerd zoeken

€ 0 naar € 9.000.000

We hebben gevonden 0 resultaten. Bekijk resultaten

ATTA villas

Vanaf
€ 1.495.000

Overview

  • Bijgewerkt op
  • januari 29, 2024

Beschrijving

ATTA villas: 8 villa’s in het hart van de Golfdriehoek op de New Golden Mile

ATTA Villas is een ontwikkeling die een verzameling van 8 villa’s biedt, gelegen in het hart van de Golfdriehoek (golfbanen Campanario-Paraiso-Atalaya) op de New Golden Mile. Deze exclusief ontworpen residentiële villa’s bieden een verbazingwekkend gemeenschaps-charme en bieden toegang tot enkele van de beste voorzieningen.

ATTA Villas bestaat uit moderne villa’s met drie tot vier slaapkamers die zich uitstrekken tot aan de Campanario Golf Course. Het is de perfecte combinatie van natuur en architectuur, met verbluffende buitenkanten en uitzonderlijke interieurafwerkingen. Er is keuze uit verschillende indelingstypes, die elk een andere woonervaring creëren. De belangrijkste kenmerken van elk huis in ATTA Villas zijn onder meer een open woonkamer, volledig ingerichte keukens, grote slaapkamers met eigen badkamer en veel ingebouwde opslagruimte. De grotere villa’s bieden u de mogelijkheid om logeerkamers te creëren die kunnen worden ingericht als thuiskantoor of als extra slaapkamers indien nodig. Ze hebben ook privézwembaden en ruime tuinen met uitzicht op de golfbaan.

De New Golden Mile, waarop het Atta Villas is gelegen, is de naam die wordt gegeven aan het stuk kustlijn tussen San Pedro Alcántara in Marbella en Estepona. Ongeveer 45 minuten van de luchthavens van Gibraltar en Málaga, en op korte rijafstand van Puerto Banús, Marbella, Estepona en San Pedro, blijft de New Golden Mile in populariteit groeien. Het is de thuisbasis van enkele van de meest gevestigde complexen, gelegen op loopafstand van winkels, restaurants, scholen en het strand.

Contact

Wil u graag meer info omtrent de prijzen en beschikbaarheden van ATTA Villas? Of zit u met praktische vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren voor een vrijblijvend gesprek in één van onze kantoren in België of Spanje!

Geschikt voor
Dubbele beglazing
Energie efficiënt
Oversized ramen
Privé tuin
Privé zwembad

Vergelijkbare vermeldingen

Te koop
new offer

Villa Marbella Club Golf

Prijs op aanvraag
Villa Marbella Club Golf: Unieke high-end villa met zicht op de golfbaan Deze adembenemend ...
Niels Bruggeman
Te koop

Villa in Monte Mayor

Voor € 4.900.000
Villa Monte Mayor: Instapklare villa met 7 slaapkamers en open zeezicht voor €4.900.000 De ...
Niels Bruggeman
Te koop

Villa Playa San Pedro

Prijs op aanvraag
Villa Playa San Pedro: Villaproject aan het strand tussen Puerto Banus en San Pedro de Alc ...
Te koop

Marbella club golf – Villa Alegria

Prijs op aanvraag
Marbella club golf – Villa Alegria: Exceptionele nieuwbouw villa met uitstekende berg- en ...

Vergelijk aanbiedingen

Niels Bruggeman
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.